Fuchsia magellanica 'Riccartonii'

De Fuchsia (Onagraceae) is een plant uit de Onagraceae familie en staat in Nederland beter bekend als de Bellenplant. Lees verder en kom achter de kenmerken van deze Fuchsia (Onagraceae) zoals de bladkleur, grootte en zelfs de ideale snoeitijd.

De eigenschappen van de Fuchsia (Onagraceae).

De Bellenplant komt met een beetje liefde mooi tot bloei. Geniet tijdens de volgende seizoenen van zijn prachtige kleuren: Wanneer deze Fuchsia (Onagraceae) het mooiste opbloeit is in de zomer of in de herfst. De grond waar deze heester zich het beste in voelt is er één die vocht-drooghoudend of droog is en bestaat uit klei, zand, kalk en leem. Hij kan het beste op een beschut of open plekje in de zon of halfschaduw staan. Zorg ervoor dat je plant op het zuiden, oosten, westen staat. Geen paniek: de Fuchsia (Onagraceae) doet niemand kwaad, want hij heeft geen stekels. De beste zuurtegraad die de grond van deze plant kan hebben is acid, alkaline of neutral. De Bellenplant is een niet-geurende heester De bladkleur is groen. De Fuchsia (Onagraceae) kan een maximale grootte van 150 cm breed en 250 cm hoog bereiken. Deze afmetingen bereikt hij al binnen 120 maanden.

Ook handig om te weten

Wist je dat de Fuchsia (Onagraceae) niet giftig is? Deze plant komt makkelijk de winter door, aangezien het een winterharde plant is. Deze plant heeft een hardheidszone van H6. Voor het beste resultaat kun je deze plant het beste snoeien in de lente. Maak jouw eigen groene paradijs compleet met de overige planten die wij hieronder voor jou geselecteerd hebben!

  • Nederlandse naam:
    Bellenplant
  • Wetenschappelijke naam:
    Fuchsia magellanica 'Riccartonii'
  • Categorie:
    Fuchsia